Halle Berry és la dona més sexy

10 oct. 2008 · Halle Berry 

Halle Berry és la dona més sexy
La actriu Halle Berry, de 42 anys, ha estat escollida com a la Dona més sexy (2008) per la revista masculina Esquire.

Per a celebrar-ho, la publicació la ha fotografiat imitant el posat que en el 2000 va protagonitzar Bill Clinton per a la seva portada, despedint-se de la Casa Blanca. La ocasió no sembla una coincidencia, ja que la dona més sexy es vesteix de president democrata just en el mes de les eleccions dels estats units, i en el que Esquire fa 75 anys.

La Halle explica a l’article que per a ella ser sexy no es posar-se roba atractiva o moure el cul fins a quedar amb displasia de cadera. Diu que ha de reconeixer que lo de ser sexy és un estat mental: una forma de ser que et fa sentir comoda amb tu mateixa.

¡Deu sentir-se’n molt de comoda!

Halle Berry és la dona més sexyHalle Berry és la dona més sexyHalle Berry és la dona més sexyHalle Berry és la dona més sexy

[via Hay Tomate]

Comentaris

Deixa el teu comentari
XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>