Jo també vull el Premi 20blogs

15 oct. 2008 · Varios 

Jo tambe vull el premi 20 blogs
Si, i per què no? Avui faig una pausa al safreig per anunciar-vos que em vaig auto-nominar a la tercera edició dels Premis 20 blogs, dins de la categoria Mejor Blog en Versión Original. ¡Visca Catalunya i visca el Català! ;-)

Si us agrada aquest blog i voleu agrair-me d’alguna manera el meu esforç altruista per mantenir-vos informats dels últims rumors i xafarderies, podeu començar per registrar-vos (si no ho esteu ja), entrar a aquest enllaç i fer clic sobré el botó “vótame”. Senzill, no?

Au, que no et costa res i a mi em faria il.lusió…

Comentaris

2 Comentaris to “Jo també vull el Premi 20blogs”

 1. Eduard a 18 oct. 2008 12:55 am

  Hola company

  Jo també em presento en la mateixa categoria i estic el 4art de moment. Si no tens compromés el teu vot ja ho saps, quue guanyi un bloc en català.

  El títol és En veu alta (www.edp.cat)

 2. -F osca a 20 oct. 2008 11:38 pm

  :) esper q et vagi molt be!!! quan vaig veure la categoria no sabia a que es referien amb això de VERSIÓ ORIGINAL jajaja
  Molta sort, seguiré passejant pel teu blog ;D

Deixa el teu comentari
XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>