La Katy Perry va besar el terre i li va agradar

20 oct. 2008 · Katy Perry 

La Katy Perry va besar el terre i li va agradar
Fa uns pocs dies es van celebrar els MTV’s Latin America Awards a Guadalajara (la Guadalajara llatinoamericana, obviament) i una de les actuacions estelars va ser la de la controvertida Katy Perry amb el seu “i kissed a girl”.

Per a rematar la jugada, al finalitzar la canço, es va llençar sobre un gran patís i després li va agafar apreci al terra de l’escenari, relliscant varies vegades. I com que no va aconseguir mantenir-se de peu va marxar arrossegant-se amb molt glamour.

Per sort la Katy no sembla tenir gaire sentit del ridicul, perque si jo fos ella encara no se m’hauria marxat la vermellor de les galtes.

El video que gairebé mata a la radio star:

[youtube]0HaC7CJHYsA[/youtube]

кресло-мешок

Comentaris

Un comentari to “La Katy Perry va besar el terre i li va agradar”

  1. Jeroni Maleuff a 21 oct. 2008 9:02 pm

    De veres, tens un blog terrorífic.
    Enhorabona.

Deixa el teu comentari
XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>