La Reina en contra que les unions homosexuals s’anomenin matrimoni

30 oct. 2008 · La Reina 

La Reina en contra que les unions homosexuals s
La Reina d’aquell pais anomenat Espanya, que fa 70 anys el proper diumenge (molt ben portats, tot s’ha de dir), s’ha mullat més del necessari fent aquestes declaracions:

“Puc entendre, acceptar i respectar que hi hagi persones amb una altra tendencia sexual, pero que se sentin orgullosos de ser gais? Que es pugin a una carrossa i surtin en manifestacions? Si tots els que no som gais sortissim en manifestació… colapsariem el transit. Si aquestes persones volen viure juntes, vestir-se de nuvis i casar-se, poden estar en el seu dret o no, segons les lleis del seu pais: pero que a aixo no ho anomenin matrimoni perque no ho és. Hi ha molts noms possibles: contracte social, contracte d’unió…”.

Vaja, i jo que em pensava que els reis s’havien de mantenir al marge de segons quins temes…
És clar que pot tenir opinió i idees… pero ja que paguem tots els seus luxes com a minim podria tenir el detall de mantenir-se neutral.

Visca la república.

Via El Pais

movies online

Comentaris

Un comentari to “La Reina en contra que les unions homosexuals s’anomenin matrimoni”

  1. pgarcia a 31 oct. 2008 1:25 pm

    Excelente Blog.
    te has ganado mi voto!

Deixa el teu comentari
XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>